President 2013-2018

JMSabate

 

JOAN R. MANUEL SABATÉ
president 2013-2018

 

 

SALUDA

A principis del segle 18, segons antecedents històrics, va néixer lo que en el temps es va convertir en tradició manresana: la figuració dels soldats romans, quina finalitat era la d'acompanyar les processons de Setmana Santa, tradició molt arrelada fins als nostres temps, a moltes de les ciutats i viles de Catalunya, que també gaudeixen de grups d'Armats, Manaies, Estaferms, etc... I just a principis del segle 21, es a dir, 300 anys després neix la nostre Entitat per a ser continuadora d'aquella tradició manresana, per un temps perduda i recuperada, retornant el grat record de persones grans i fent les delícies del públic manreà en general.

Per aquesta Entitat han passat diferents personatges de diferents oficis, professionals i ocupacions, tots ells, moguts per un denominador comú, per formar part d'aquesta figuració manresana, una de les més antigues de la nostra ciutat.

Per aquesta Entitat tal com diu el nostre nom, es també cultural i recreativa, per això intenta dins les seves possiblilitats, amb el suport del nostre Excm. Ajuntament, d'Entitats manresanes i de diferents particulars benefactors, organitzar d'altres actes culturals que figuren en els nostres arxius i que creiem, amb bona nota obtinguda.

Gràcies a tots els nostres socis i col·laboradors. I gràcies a tota la Junta directiva, nosaltres continuarem fent la nostra història....

Joan R. Manuel Sabaté
President

dibuix

 

DibuixArmats